Cupcakeactie voor en door Careyn

Een wijkverpleegkundige van Careyn heeft het initiatief genomen voor een cupcakeactie welke is gesponsord door de molen. Samen met tekeningen gekregen vanuit Careyn was het idee ontstaan om niet alleen een tekening aan cliënten aan te bieden maar daarbij ook een cupcake. De tekeningen zijn veelal ingekleurd door kinderen en kleinkinderen van collega’s maar ook in de buurt van de wijkverpleegkundige zijn ze uitgedeeld en ingekleurd terug gekregen.

Er zijn uiteindelijk tachtig cupcakes gebakken en verdeeld onder de cliënten welke wonen in Simonshaven, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet en Geervliet. Iedereen kreeg een cupcake maar cliënten waarvan ook nog een echtgenoot in huis was kregen er twee. Andere collega’s van Careyn hebben veel voorwerk gedaan om er vaste pakketjes van te maken en uit te delen. De cliënten vonden het leuk om een verrassing te krijgen.

Deel dit bericht