Belangrijke mededeling m.b.t. coronavirus

In verband met de COVID-19 coronavirusmaatregelen zien wij ons helaas genoodzaakt om de deuren van de molen m.i.v. zaterdag 21 maart op slot te houden en geen publiek toe te laten. Ook als de molen draait is deze tot nader bericht in het belang van uw en onze gezondheid niet toegankelijk. U kunt ons eventueel via e-mail bereiken.

Update 9 april 2020:

In de afgelopen weken is gebleken hoeveel mensen ons hebben weten te vinden om meelproducten aan te schaffen. U kunt uw bestelling via e-mail doorgeven op . De bestelling wordt dan klaargemaakt en u krijgt een bevestiging wanneer en op welk tijdstip deze kan worden opgehaald. Uiteraard nemen wij alle richtlijnen zeer serieus. Houdt u zich daar ook aan, dan kunnen we gewoon doorgaan.

Deel dit bericht