Beeldverslag Kom in de kas 2019

Bezoekers op het geimproviseerde terras Bezoekers op het geimproviseerde terras

Vandaag was er Kom in de kas 2019 waar in de regio verschillende locaties te bezoeken waren. Ook molen De Arend was te bezichtigen, men kon zelf rustig rondkijken en/of uitleg krijgen van onze molengids of een praatje maken met de molenaars. Daarnaast waren er onze vrijwilligers die zich bezighielden met de verkoop en het bakken van de pannenkoeken die op het geïmproviseerde terras aan de picknicktafel konden worden opgegeten. Gedurende de dag was het ook mogelijk om in te schrijven op de molenloterij om een tas met molenproducten te winnen. Aan het eind van de dag is mevrouw van der Schee uit Spijkenisse als winnaar uit de bus gekomen en zal zij de tas met molenproducten in ontvangst mogen nemen. Het weer zat mee met weinig wind en een prima temperatuur en we kunnen terugkijken op een geslaagde dag.

Hieronder is een beeldverslag te zien van de dag.Deel dit bericht