Kom in de kas 2019

Kom in de molen

Kom in de molen

Dit jaar wordt op zaterdag 6 april weer het jaarlijks terugkerende evenement Kom in de kas op het eiland Voorne Putten gehouden, waarbij u ook een kijkje kunt nemen in onze molen die deze dag (net zoals andere zaterdagen) van 9.30 tot 16.00 uur geopend is. Bij voldoende wind draait de molen en er worden diverse graanproducten verkocht, waaronder tarwe-, spelt- en meergranenproducten, pannenkoekenmeel en een uitgebreid assortiment cakemixen. Kijk voor meer producten op onze online productenpagina. Molen De Arend valt samen met molen De Hoop te Abbenbroek onder de Stichting Molenbehoud Nissewaard.

Er is tijdens deze dag koffie en thee met wat lekkers verkrijgbaar en daarnaast worden er pannenkoeken en poffertjes gebakken.

Afgelopen jaar stond in het teken van restauratie voor beide molens. De stichting hoopt door haar actie “Windvangers” de molens te behouden voor de toekomst. Tijdens de open dag is het ook mogelijk om een uitleg te krijgen in de molen.

Om het verkoopteam wat uit te breiden zijn de molenaars op zoek naar vrijwilligers die 1 keer in de 4 a 5 weken ’s zaterdags meelproducten willen afwegen en verkopen. Het is leuk en afwisselend werk.

Deel dit bericht